Loading...

שמן אתרי ילנג ילנג

שמן אתרי ילנג ילנג מסייע בתופעות לוואי של גיל המעבר, מעורר תשוקה מינית. מרגיע במקרי חרדות ומצבי רוח משתנים ועוד.

פורמט

שמן אתרי

מינון ואופן שימוש

הערות מיוחדות: בעל ריח דומיננטי ולכן מומלץ לשימוש עם עוד שמנים בתערובת, רצוי מינון נמוך בתערובת. יישום השימוש: • הוספה לתערובת לעסוי •לאמבט •לטיפולים קוסמטיים לכל סוגי העור ולעור שמן בפרט •לנידוף במבער

תכולה

10 מ"ל

מחיר לצרכן

₪50.00

לייעוץ ויצירת קשר עם מטפל מוסמך

03 910 2225 התקשרו או שלחו הודעה

הערה משפטית

ידע זה אינו מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול רפואי אחר. על אף שלא ידוע על תופעות לוואי משימוש בשמן אתרי ילנג ילנג , השימוש בו הוא על אחריות המשתמש בלבד, בכל שאלה רפואית על המשתמש להיוועץ ברופא המטפל