Loading...
הרכב צמחי ייחודי מתמציות צמחים (שרפים) מרוכזות המשמש לשימוש פנימי וחיצוני. הרכב חובה בכל ארון עזרה ראשונה ביתי ובכל נסיעה.

פורמט

תמצית

מינון ואופן שימוש

25-75 טיפות ( 1-3 מ"ל ) ברבע כוס מים רותחים 3 פעמים ביום.

תכולה

100 מ"ל

מחיר לצרכן

₪139.00
הוסף לסל

הרכב צמחים

  • ציפורן החתול (Marigold)
    ציפורן החתול
    שם עברי ציפורן החתול
    שם עממי Marigold
    שם סיני
    שם בוטני Calendula Officinalis

    מוצאו של הצמח במצרים ובמזרח התיכון. הוא נפוץ כגידול חקלאי וכצמח נוי בארצות רבות. שמו העממי של הצמח (Marigold) מרמז על צבעם הכתום העז של פרחיו, המשמשים לריפוי. שמו הלטיני (Calendula) נגזר מהמילה המתארת את לוח השנה היווני ("קלנדרי"), והיא מרמזת על חודשי הפריחה הארוכים של הצמח, הנמשכים כל ימות השנה – למרות שבחודשי החורף מתמעטים הפרחים. תיעוד היסטורי לשימוש בצמח לצורכי רפואה קיים בתרבות היוונית הקדומה, ולפניה גם בתרבות האינדיאנית ובתרבות הערבית הקדומה, בהן שימש גם לצורכי קוסמטיקה ומאכל. ברפואת הצמחים המודרנית נחשב ציפורן החתול לצמח עדין, המתאים גם לטיפול בילדים. הצמח נפוץ במיוחד בשימוש חיצוני, והוא מהווה בסיס לקרמים רפואיים רבים. גם בשימוש פנימי הוא מקובל, בעיקר בטיפול בזיהומים ודלקות.  

    קרא עוד
  • פרופוליס (Bee's propolis)
    פרופוליס
    שם עברי פרופוליס
    שם עממי Bee's propolis
    שם סיני
    שם בוטני Propolis

    פרופוליס הינו שרף שעוותי המיוצר על ידי דבורים כאמצעי הגנה על כוורת הדבורים מפני מזיקים או קרה של חורף. משערים כי חומר הגלם המשמש את הדבורים לייצור הפרופוליס הנו שרף שהן אוספות מעצים (בעיקר מנים שונים של Populus ו- Betula) אך טרם טענה זו הוכחה כבלעדית וכיום אנו סבורים כשעווה מיוחדת זו מיוצרת מאותם החומרים הטבעיים שמשתמשת הדבורה לייצור דבש אך עם תהליך שונה בגוף הדבורה. אחד מתכונותיו הייחודיים של הפרופוליס היא העובדה שהוא משנה את מרקמו מעל טמפרטורה של 20 מעלות צלזיוס והופך מדביק לנוקשה. לפרופוליס הטהור צבע חום-שחור וריח ארומטי אופייני אך ישנם עדויות של פרופוליס טבעי בצבעים של ירוק, אדום ואפילו שחור עם נקודות לבנות, דבר זה מוכיח שיש שוני משמעותי בין סוגי הפרופוליס באזורי הגידול השונים. הוא מסיס לחלוטין באלכוהול ואינו מכיל שעוות הנמצאות בפרופוליס הגולמי. ברפואת הצמחים המודרנית משמש השרף בעיקר לטיפול קצר טווח במצבים אקוטיים. מיוחסת לו עוצמת פעילות בינונית והוא אינו מיועד לטיפול ארוך טווח.  

    קרא עוד
  • שרף מור (Myrrh)
    שרף מור
    שם עברי שרף מור
    שם עממי Myrrh
    שם סיני Mo Yao
    שם בוטני Commiphora spp

    זהו שרף (Oleo-Gum-Resin) המופק מענפי מינים שונים של קומיפורה, הגדלים במזרח אפריקה ובחצי האי ערב. המור נחשב לאחד הצמחים העתיקים ביותר בשימוש רפואי, והוא מוזכר בתנ"ך בשמו העברי - מור. ברפואת הצמחים המודרנית נחשב המור לצמח עדין בעל פעילות מתונה, המותווה בעיקר לטיפול בזיהומים בגרון ובמערכת העיכול.  

    קרא עוד

לייעוץ ויצירת קשר עם מטפל מוסמך

03 910 2225 התקשרו או שלחו הודעה

הערה משפטית

ידע זה אינו מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול רפואי אחר. על אף שלא ידוע על תופעות לוואי משימוש ב SEPTICOOL השימוש בו הוא על אחריות המשתמש בלבד. בכל שאלה רפואית על המשתמש להיוועץ ברופא המטפל .

הרכב הפורמולה:

שרף מור (Commiphora molmol-Myrrh)

http://www.ranpharma.com/index.php?route=product/plant&plant_id=325

שרף פרופוליס (Propolis)

http://www.ranpharma.com/index.php?route=product/plant&plant_id=252

ציפורן החתול (Calendula officinalis)

http://www.ranpharma.com/index.php?route=product/plant&plant_id=151

 

 לקבלת פרטים נוספים לגבי התכשיר ניתן לפנות למחלקת הייעוץ:

support@ranpharma.com